Welkom!

Uitgeverij Jeruzalem of Rome
Welkom op de website van Uitgeverij Jeruzalem of Rome. Op deze website kunt u boeken bestellen van Bijbelleraar Ds. Jan den Admirant. Kijk onder het kopje 'boeken bestellen' voor meer informatie of ga naar onze 'webwinkel' om een bestelling te doen. 

U kunt ook verschillende studies en preken downloaden. We verwijzen u graag door naar de database met lezingen van Ds. Jan den Admirant over o.a. Israël. Op de websites van onderstaande gemeentes waar Ds. Jan den Admirant spreekt, staan ook opnamen van zijn preken die u kunt beluisteren:

Messiaanse Gemeente Gouda
Messiaanse Gemeente Nieuw-Lekkerland
Messiaanse Gemeente Oude Tonge

TerugCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTe-mail sturenvCal/iCal
Datum:
wo, 28 nov 2018
Tijd:
20:00
Locatie:
De Oase
Adres:
Oude Kerkweg 88, 8085 AP Doornspijk, Nederland

Hierbij de thema's van de Israëlstudies in oktober en november 2018:

24 okt. 2018. Aanvang: 20. 00 uur. Plaats: gebouw Evangeliegemeente 'de Oase', Oude Kerkweg 88, Doornspijk

Thema: 'De apostel Paulus: een gevaarlijke man, of...….link om hem niet serieus te nemen?'

Velen zijn vandaag van mening dat Mozes en Jezus nog wel een goed span zijn, maar Paulus met zijn ideeën over de Wet roet in het eten gooit. Is Paulus de grote spelbreker, de man die de gemeente op het verkeerde been heeft gezet, van de Wet vandaan, of ligt de zaak anders? Hoe actueel is deze vraag in het land Israël......en in Nederland?

28 november 2018, Aanvang: 20. 00 uur. Plaats: gebouw Evangeliegemeente 'de Oase', Oude Kerkweg 88, Doornspijk

Thema: Tempelreiniging nú! De actualiteit van Chanoeka

Het 'feest van de vernieuwing van de tempel', zoals het Joodse Chanoekafeest ook wel heet is een feest met een enorme actuele en profetische boodschap. Het feest is geboren na een hevige en zware strijd waarbij het de vijand ging om de geestelijke erfenis van Israël totaal te vernietigen. Ook onze geestelijke erfenis in Nederland en daarbuiten wordt met de ondergang bedreigd. Laten wij het gedwee over onze kant gaan? Of staan wij op?

Categorie Bidstonden | Aanmaakdatum woensdag 24 oktober 2018 18:10 | Aangemaakt door Christain Verwoerd | Aantal keer bekeken 511