Winkel

15.90 EUR
Het Evangelie werd in Nederland gebracht door Evangelisten uit Israël, ten tijde van de apostelen, ca. 50 na Chr. In de 8e eeuw werd door Willibrord en Bonifatius een verbasterd christendom ingevoerd
19.90 EUR
Een vertellend boek over de grote daden van God gedurende zesduizend jaar. Een greep er uit, van Adam tot heden. Voor gezin, en ter voorbereiding godsdienstonderwijs op school, catechese, en prediking zeer geschikt.
17.50 EUR
Zicht vanuit de Bijbel en de geschiedenis op vooral twee stammen van Israël, Issaschar en Zebulon. De verloren Tien Stammen van Israël zijn onder meer in de kustlanden verzeild geraakt. Nederlands roeping wacht op vervulling!
1.50 EUR
In vraag en antwoord wordt de boodschap van het Wilhelmus in relatie met Israël en het komende koninkrijk van de Messias uiteengezet.
35.80 EUR
Handboek waarin Gods verbond met de twaalf stammen van Israël vanuit de Bijbel uit de doeken wordt gedaan. Vooral deel 1 leent zich er voor om naast de Bijbel te gebruiken als uitleg. Het volgt de Bijbel in grote lijnen, in volgorde van tijd.
16.90 EUR
Zowel de Knesset in Israël, als de parlementaire democratie in Den Haag lopen op hun laatste benen. Door een Goddelijk ingrijpen maken zij eerdaags plaats voor de troon van David. Alleen Israëls God bepaalt welke rol Nederland nog te vervullen heeft.
14.90 EUR
Een bundel artikelen die tegenover een wankelende democratie de zekere komst van de theocratie aankondigt. God gaat het roer wereldwijd overnemen, en legt de scepter in de handen van Zijn Zoon, de Messias. De nu nog vertrapte geboden van God zullen van Sion uit gaan en voor alle volken de grondslag van hun samenleving zijn.
12.50 EUR
Tweeënvijftig diepe overdenkingen voor het begin van de sabbat (vrijdagavond).
6.50 EUR
Een heel praktisch boekje voor een Israëlbidstond, waarbij niet alleen voor het Joodse deel van Israël, maar ook voor ‘het huis van Israël’ (de Tien Stammen) gebeden wordt.
8.50 EUR
De profeten van Israël stellen vooral de geestelijke en staatkundige leiders verantwoordelijk voor de belabberde situatie van het volk. God belooft de slechte herders te verwijderen en herders naar Zijn hart te geven.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Zoeken